Асоциация на жените предприемачи в България "Селена"

 

„Бъдещето принадлежи на тези, които вярват в красотата на мечтите си."
 
Елеонор Рузвелт

     Начало          За нас          Стани един от нас          Събития          Новини          Проекти           Контакти 


На 26, 27 и 28 септември в гр. Милано, Италия, се проведе Conference World Women Beijing 20. Делегация на Асоциацията на жените предприемачи в България Селена присъства на събитието.
Целта на Конгреса беше да бъдат обсъдени нови идеи и да се инициират дискусии по темата за женско лидерство. Делегация на Асоциацията на жените предприемачи в България - Селена присъстваха на събитието, представено чрез Славянка Стойкова, Габриела Апостолова, Анелия Серафимова и Катерина Станкова.
Представителите на Селена взеха участие в интерактивен семинар "Обучение по женско лидерство", организиран  от Асоциация на жените предприемачи Селена Италия. Участниците успяха да научат практически и иновативни стратегии в бизнеса. В продължение на два часа бяха обменени ценни идеи, международен опит и размисли върху особеностите на женското лидерство. Това доведе до дълбоко осъзнаване на женските характеристики, като възможност за корпоративното ръководство и съсредоточаване върху текущите практики, които могат да спомогнат за по-добро разбиране на силните и слабите качества и способности на лидерите.

 


Асоциацията на жените предприемачи в България – Селена, представлявана от г-жа Славянка Стойкова и г-жа Анелия Серафимова взеха участие в провелия се на 15 и 16 септември 2015г. в St Aidan's College and Durham Castle, гр. Дърам, Великобритания, симпозиум за малкия бизнес и развитие на предприемачеството. Г-жа Стойкова говори за особеностите на женските въпроси на предприемачеството в България. Бяха осъществени ценни контакти с академичната и бизнес общност във Великобритания. По време на симпозиума беше разпространено сред участниците компакт диско, съдържащ информация за Асоциацията на жените предприемачи в България - Селена, минали и настоящи проекти и профили на членовете на сдружението.


 

 


 

Copyright © 2016. All Rights Reserved. AWEB Selena Bulgaria